Om mig

Nacke, Huvudvärk? Ryggskott, Ischias? Axel, armbåge, knäbesvär?
Migrän? Stress? Yrsel? Ångest? Nedstämd? PMS, Mensvärk?     
Matsmältningsbesvär Magtarmkatarr? Infertilitet, Ofrivillig
barnlöshet? Stroke hemiplegia sequelae? (Detta måste komma så
fort som möjligt för behandling efter händelse) influensa?
Bihåleinflammationer? Lågt immunförsvar, Immunbristsjukdommar? Allergier, Astma?


Då är du hjärtlig välkommen till Xiaos behandling på BYY TCM Traditional Chinese Medicine Center! Du får en kombinerad helhets behandling till humana priser.

Jag heter Xiao (Wendy ) Wang , är Traditionell Kinesisk Medicin läkare i Kina ( Obs: inte ”allmänläkare”—>västmedicin läkare)  och har en mångårig gedigen utbildning i båda heirloom generationer av Traditional Chinese Medicine (Kallas:TCM )  och TCM universitet i Kina. Arbetat i 9 år i Kina innan jag kommit till Sv. Har över 25 års erfarenhet av undersökning samt behandling, med akupunktur, örter, medicinsk TuiNa terapi, och TuiNa massage,i både behandlande och förebyggande syfte. Har egen registrerad och certifierad mortagning i Malmö i 15 år...

Samtidigt är jag certifierad och registrerad Professional Senior Acupuncturist; Senior Tutor -TuiNa, är medlem i TCMförbundet samt Acupuncturförbundet i Kina; här i Sv är jag medlem i Skandinaviska Förbundet För Komplementärmedicin i Skandinavien. Och innehar patient och ansvarsförsäkring samt F-skattebevis och är momsregistrerad. 

Jag vänder mig till både företag och privatpersoner med vardagliga besvär, svårare fall av smärta, kroniska internmedicinska sjukdomar, och säsonsförkylningar samt olika sorters influensa, och med allmänt intresse för friskvård.

Obs: En som verkligen utbildat sig av TCM Traditionll Kinesisk Medcin skolan, vill aldrig gå en utbildning i västerländsk medicin.  
Då någon skrivit på nätet om mig som en "allmänläkare" är bara påhittat.

Tips: Ett presentkort på en TuiNamassage är den perfekta presenten till dina nära och kära!

BYY TCM Traditional Chinese Medicine.
V. Rönneholmsvägen 57, 217 41 Malmö

Tidbeställning: 070-396 62 10
                        073-988 36 88